Site logo image

Who is who

Ιθύνον νους και ιδρύτρια της
Success Is Simple είναι η Παναγιώτα Αλεξίου .

Ιθύνον νους και ιδρύτρια της Success Is Simple είναι η Παναγιώτα Αλεξίου. Μία εμπειρότατη και άρτια καταρτισμένη Σύμβουλος και Coach επιχειρήσεων που μετράει εκτός από πολλά χρόνια επαγγελματικής παρουσίας στο χώρο και αντίστοιχα πολυάριθμες επιτυχημένες συνεργασίες με επιχειρήσεις κάθε μεγέθους και ελεύθερους επαγγελματίες. Πολυσχιδής, με καινοτόμο τρόπο σκέψης και μία μοναδική ικανότητα να μετουσιώνει όλες τις διεθνείς εξελίξεις του τομέα της στην ελληνική πραγματικότητα και αγορά, την αγάπη της για τον κλάδο που έχει αφιερώσει τη ζωή της, ξεπερνάει μόνο η αγάπη για τα τρία της παιδιά.

H Παναγιώτα Αλεξίου είναι ιδρυτικό μέλος της ICF GREECE και του Συνδέσμου Γυναικείας Επιχειρηματικότητας Δυτικής Μακεδονίας, και μέλος της ΒΝΙ Greece. Έχει πραγματοποιήσει ομιλίες, σεμινάρια και workshop σε συνεργασία με το ΟΕΕ (Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος), το Εμποροβιοτεχνικό Επιμελητήριο, το Δήμο Πανοράματος, και τους Εμπορικούς Συλλόγους της Δυτικής Μακεδονίας σε θέματα Σταδιοδρομίας, Πωλήσεων, Φορολογικά και Επιχειρηματικής Ανάπτυξης.

Παράλληλα με την Success Is Simple smPC με έδρα την Πτολεμαΐδα, διατηρεί και γραφείο φοροτεχνικών και λογιστικών υπηρεσιών επιχειρήσεων. Διατέλεσε γραμματέας, ταμίας και αντιπρόεδρος της ΕΦΕΕ (σύλλογος λογιστών) Νομού Κοζάνης, υπεύθυνη δημοσίων δχέσεων της AIESEC ΠΑ.ΜΑΚ. και για 2 έτη υπήρξε πρόεδρος στον Σκακιστικό Σύλλογο Πτολεμαίο, οδηγώντας τον στην Α’ Εθνική.

CAREER & BUSINESS COACH

“Οι πιστοποιήσεις μου ως Certified Professional Coach από την ICA (International Coach Academy) το 2013, Professional Certified Coach από τον ICF (International Coach Federation) το 2018 και Σύμβουλος Σταδιοδρομίας GCDF από το NBBC, σημαίνουν πολλά για τον επιχειρηματία που θα με εμπιστευτεί. Οι 3.090 όμως ώρες “πτήσης” (1.740 Coaching & 1350 Training) που ήδη μετράω στην καριέρα μου, αλληλεπιδρώντας και καθοδηγώντας επιχειρήσεις κάθε επιπέδου και ελεύθερους επαγγελματίες, σημαίνουν πολλά περισσότερα.

 

Κάθε μία από τις παραπάνω ώρες, αποτελέσετε ένα πεδίο επιτυχημένης εφαρμογής όλων των σύγχρονων και επιβεβαιωμένης αποτελεσματικότητας τεχνικών και πρακτικών που έχω αποκομίσει από την πολυετή εκπαίδευσή μου στον τομέα του coaching. Σχεδιάζοντας και εφαρμόζοντας ένα μοναδικό κράμα γνώσεων, εμπειριών και τεχνικών, κατάφερα να καθοδηγήσω με ασφάλεια επιχειρηματίες, εταιρείες και επιχειρήσεις στο δρόμο της μετάβασής τους από το “θέλω” στο “μπορώ”, αλλάζοντας θεαματικά την πορεία και εξέλιξή τους!”

Χρηματοοικονομική Σύμβουλος (Λογιστικά & Φοροτεχνικά)

“Ως Οικονομολόγος και κάτοχος MBA, καταφέρνω να ενισχύσω τη δυναμική και τα πλεονεκτήματα που μπορεί να προσφέρει το coaching σε έναν επιχειρηματία, έχοντας όμως συνυπολογίσει και όλες τις χρηματοοικονομικές παραμέτρους που καθορίζουν τη φιλοσοφία, τους στόχους και την λειτουργία της επιχείρησής του. Αυτός ο συνδυασμός είναι που θέτει την Success Is Simple πρωτοπόρο στον τομέα της, καλύπτοντας σφαιρικά και ολοκληρωμένα τις ανάγκες επιχειρήσεων και επαγγελματιών που θέλουν, όχι απλώς να αποκτήσουν μία νέα φιλοσοφία ζωής, αλλά να αλλάξουν τη σχέση τους με τον εαυτό τους, την εργασία τους, τους συνεργάτες τους, τους στόχους τους, το κέρδος, το χρόνο, την ίδια τη ζωή τους!”

 

Παναγιώτα Αλεξίου

Η φιλοσοφία μου

Πίστευα και πιστεύω πως σ’ ένα ταξίδι σημασία δεν έχει ο προορισμός. Σημασία δεν έχει η διαδρομή. Σημασία έχει η αφετηρία. Το από πού και το πώς ξεκινάς. Αφετηρία του κάθε ανθρώπου που συνεργάζομαι, είναι η προσωπικότητά του, η φιλοσοφία του, οι σταθερές του, οι στόχοι του. Αυτά θα καθορίσουν τον τελικό του προορισμό, όσα θα συναντήσει στην πορεία, τα εμπόδια αλλά και τα εφόδια που θα έχει στη διαδρομή του.
Εφαρμόζοντας μία ολιστική προσέγγιση στις υπηρεσίες Business Coaching που προσφέρω, είμαι σε θέση να ορίσω με τον πλέον εξατομικευμένο τρόπο, την ιδανική αφετηρία για τον καθένα και κατόπιν να τον καθοδηγήσω με ακρίβεια και ασφάλεια σε κάθε του βήμα. Ενεργώντας βάσει διεθνώς αναγνωρισμένων μεθόδων και πρακτικών, μπορώ να συμβάλλω καίρια σε κάθε έκφανση και πτυχή της προσωπικότητάς του με τον πλέον ενδεδειγμένο τρόπο, έτσι ώστε η επαγγελματική του εξέλιξη και ανέλιξη να αποτελέσει απόρροια αυτών των αλλαγών.
Μαζί, θα παρέμβουμε στο χάρτη της έως τώρα πορείας σας και θα επανασχεδιάσουμε τη διαδρομή σας. Θα συνεργαστούμε για να εντοπίσουμε όλα εκείνα που σας κρατούν πίσω, θα αποφύγουμε κακοτράχαλους δρόμους συνηθειών που σας δημιουργούν εμπόδια, θα ανακαλύψουμε μονοπάτια που σας γλυτώνουν χρόνο και κόπο, θα βγούμε στην εθνική οδό μίας ευρείας αντίληψης και νέας φιλοσοφίας για τον τρόπο διαχείρισης μιας σειράς προκλήσεων της ζωής σας.
Όλα τα παραπάνω, μέσα από ένα σύγχρονο, αξιόπιστο και υψηλής αποτελεσματικότητας περιβάλλον αλληλεπίδρασης και καθοδήγησης, όπου τον πρώτο λόγο έχει η ανάληψη δράσεων και ουσιαστικών πρακτικών με άμεση εφαρμογή και αληθινό αντίκτυπο στην προσωπική και επαγγελματική σας καθημερινότητα.

Πώς επιλέγουμε Coach by Panagiota Alexiou