Site logo image

Time Managment

ΜΑΘΕ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΣΑΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ!

8 εβδομάδες για να απελευθερωθείς από την πίεση και να αποκτήσεις ελεύθερο χρόνο από την άνεση του σπιτιού σου!

 • Πιστεύεις ότι δεν έχεις χρόνο λόγω δραστηριοτήτων, υποχρεώσεων οικογενειακών, προσωπικών, κοινωνικών και φυσικά λόγω εργασίας;
 • Νομίζεις ότι έχεις χάσει την μπάλα;
 • Είσαι τελειομανής;
 • Δεν βάζεις προτεραιότητες στην ζωή και την δουλειά;
 • Επεμβαίνουν άνθρωποι και σου αλλάζουν τα σχέδια και τους στόχους;

 

Και αναρωτιέσαι:

 • Να το σηκώσω το τηλέφωνο που χτυπάει σαν δαιμονισμένο ή να συνεχίσω αυτό που κάνω;
 • Αν το σηκώσω θα χάσω τη ροή της δουλειάς μου και θα κάνω κανένα μισάωρο για να επανέλθω.
 • Αν δεν το σηκώσω και είναι κάτι επείγον, ή θυμώσει ο πελάτης, ή χάσω μία σημαντική πληροφορία που αργότερα δεν θα έχει αξία;

Αν είχατε κι άλλο χρόνο θα σας έλεγα πολλά κι ακόμα τόσα ανάλογα παραδείγματα για να επιβεβαιώσω ότι δεν έχετε χρόνο!

 

Όμως ο χρόνος είναι ίδιος για όλους! 24 ώρες τη μέρα, 7 μέρες την εβδομάδα, 12 μήνες το χρόνο. Για όλους! Και γι’ αυτούς που κάνουν περισσότερα από εσάς και γι’ αυτούς που κάνουν λιγότερα από εσάς.

Τι επιθυμείτε περισσότερο; Σε ποιους θέλετε να μοιάσετε; Ποιος είναι ο στόχος σας τέλος πάντων .

Πάντως αν ο στόχος σας είναι να έχετε περισσότερο χρόνο για να τον αφιερώσετε στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας και όχι στο να διαχειρίζεστε μικρολεπτομέρειες, τότε είναι καιρός να εμπιστευτείτε το coaching και το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Έτσι δεν θα πάρετε μία έτοιμη λύση, που ίσως να ταιριάζει στην επιχείρησή σας και ίσως όχι!

Αλλά συνάντηση τη συνάντηση θα διαμορφώσετε μαζί με την Business Coach Παναγιώτα Αλεξίου, ένα σύστημα. Το σύστημα που ταιριάζει στη δική σας επιχειρηματική δραστηριότητα. Αυτό που θα σας επιτρέψει να δείτε περισσότερο τους πελάτες σας, να οργανώσετε μία καλύτερη στρατηγική πωλήσεων και φυσικά να αυξήσετε τα κέρδη σας.

Και ναι (!) ξεκινώντας από το να δώσετε στο χρόνο σας την πραγματική του αξία… θυμηθείτε «Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑ», είναι εργατοώρες, είναι επένδυση, έχει νομισματική αξία ανάλογη με το πόσο κοστίζει στην επιχείρησή σας. Μήπως αν το βλέπατε έτσι, με αυτή την διαφορετική προοπτική, τον… προσέχατε λίγο παραπάνω κυρίως στο πού τον χαρίζετε!

Αν λοιπόν αρχίζετε να βλέπετε και από άλλη προοπτική το θέμα «διαχείριση χρόνου», είναι καιρός να δείτε και με ποιον θα μάθετε να τον χρησιμοποιείτε αποδοτικά και κυρίως όπως εσείς ακριβώς θέλετε. Και η μόνη κατάλληλη για να το πετύχετε απλά και γρήγορα είναι η Business Coach Παναγιώτα Αλεξίου.

Πώς;
 • Με το να είναι δίπλα σας σε κάθε συνεδρία, ώστε να πάρετε τις αποφάσεις που εξυπηρετούν πρώτα απ’ όλα εσάς αλλά και τη βιωσιμότητα, ανάπτυξη και κερδοφορία της επιχείρησή σας και να τις χωροθετήσετε στο χρονικό πλαίσιο – όχι μόνο που εσείς επιθυμείτε, αλλά και που είναι πιο συμφέρον για την ίδια την επιχείρηση.
 • Να σας υπενθυμίζει τις αποφάσεις που λάβατε ώστε να προτεραιοποιήσετε  τις απαραίτητες ενέργειες που θα τις υποστηρίξουν, έτσι ώστε να έχετε το μεγαλύτερο επιχειρηματικό όφελος και να σας κρατάει αξιόπιστους απέναντι σας(!).
 • Και χρησιμοποιώντας το feedback – την αξιολόγηση, να «σας κρατάει το χέρι» όταν  χρειάζεται να παραδεχτείτε ότι χρειάζεται να αλλάξετε την τακτική που επιλέξατε ή τις προτεραιότητες που βάλατε, και να επαναπροσδιορίσετε εκ νέου μικρές διορθωτικές κινήσεις στο χρόνο που επιθυμείτε να γίνει πραγματικότητα ο στόχος σας.
Γιατί την Παναγιώτα ;

Γιατί είναι πιστοποιημένη από τον μεγαλύτερο φορέα πιστοποίησης διεθνώς τον International Coach Federation με τη δεύτερη μεγάλη πιστοποίηση ως Professional Certified Coach με πάνω από 2000 ώρες coaching και σε επιχειρηματίες, εκπαιδευτικούς φορείς και ΜΚΟ. Γι’ αυτό και ξέρει τόσο καλά το ΠΩΣ;

Άλλωστε μπορείτε να κλείσετε μία δωρεάν 15λεπτή συνεδρία για να διαπιστώσετε αν υπάρχει χημεία μεταξύ σας και αν μπορείτε να εμπιστευθείτε στα «χέρια της» τον «ακριβό» σας χρόνο.

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, θα είστε σε θέση να:
 • Διαχειρίζεστε καλύτερα και ουσιαστικότερα το χρόνο σας.
 • Ανταποκρίνεστε ακόμη πιο αποτελεσματικά στις ανάγκες των πελατών σας.
 • Εντοπίζετε και να ιεραρχείτε τις αληθινές προτεραιότητές σας.
 • Έχετε στη διάθεσή σας περισσότερο ελεύθερο προσωπικό χρόνο.
 • Βγάλετε από το καθημερινό σας πρόγραμμα την έννοια της αναβλητικότητας.
 • Εξισορροπείτε τις χρονικές ανάγκες της εργασίας και της οικογένειάς σας.
 • Είστε περισσότερο συγκεντρωμένοι και απαλλαγμένοι από περισπασμούς.
 • Διεκπεραιώνετε πολύ πιο γρήγορα, ξεκούραστα και αποτελεσματικά τις εργασίες σας.

Διάρκεια Εκπαίδευσης:
8 εβδομάδες – 10,5 ώρες

Μεθοδολογία:
Coaching

Κόστος:
600€

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

1η ΕΒΔΟΜΑΔΑ

(2 ώρες)
ΞΕΚΙΝΑ! ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ!
Μαζί με τον coach θα βάλεις στόχους και προϋποθέσεις συνεργασίας, ώστε να αλλάξεις και να γίνεις καλύτερος.

2η ΕΒΔΟΜΑΔΑ

(1,5 ώρα)
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ!
Θα μάθεις πως οι εσωτερικές σου πεποιθήσεις και το ένστικτό σου μπορούν να σε βοηθήσουν να αναγνωρίσεις τον προσωπικό χώρο και χρόνο.

3η ΕΒΔΟΜΑΔΑ

(1,5 ώρα)
ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ!
Το να αναγνωρίσεις δεν αρκεί, πρέπει να αποδεχτείς ότι τα εμπόδια που θα συναντήσεις είναι αυτά που θα σε οδηγήσουν στην αλλαγή και εξέλιξή σου, δημιουργώντας ισχυρούς δεσμούς  με τις τρέχουσες καταστάσεις.

4η ΕΒΔΟΜΑΔΑ

(1,5 ώρα)
ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ!
Τώρα σειρά έχει ο σχεδιασμός νέων μικρών αλλά πολύ σημαντικών βημάτων. Βασιζόμενοι στο καθημερινό πρόγραμμα, τις ελεύθερες ώρες, τα επείγοντα ζητήματα και τις ευθύνες που έχεις αναλάβει, θα δημιουργήσουμε ένα συναρπαστικό όραμα!

5η ΕΒΔΟΜΑΔΑ

(1,5 ώρα)
ΕΞΕΛΙΞΟΥ!
Τα σχέδια μπαίνουν σε δράση βήμα βήμα. Το σημαντικότερο σε αυτήν την διαδικασία είναι η αξιολόγηση του σημείου που βρίσκεσαι σε σχέση με το που θέλεις να φτάσεις.

6η ΕΒΔΟΜΑΔΑ

(1,5 ώρα)
ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ!
Η τελευταία εβδομάδα είναι από τις σημαντικότερες γιατί ήδη γνωρίζεις πως να οργανώσεις νέες στρατηγικές εξέλιξης, να γιορτάζεις τις νίκες και τα θετικά αποτελέσματα, να υιοθετείς έναν υγιή τρόπο ζωής και σκέψης. Τέλος, είσαι πλέον σε θέση να παίρνεις τις αποφάσεις προς την κατεύθυνση που σε υποστηρίζει καλύτερα χωρίς βοήθεια.

7Η – 8Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ

(1 ώρα)
ΤΕΛΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ!
Συνάντηση 30 λεπτών για αξιολόγηση των αποδόσεων και των ενεργειών που έχουν γίνει.
‘You get the best effort from others not by lighting a fire beneath them, but by building a fire within.
Business Certificate

Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος δίνεται το παραπάνω πιστοποιητικό παρακολούθησης