Site logo image

Νέοι Επιχειρηματίες

Είσαι νέος επιχειρηματίας; Εξελίξου!

Ξεκίνα την επιχείρησή σου μέσα σε 6 εβδομάδες!

Μπορεί να γίνει πολύ εύκολα, γρήγορα , με μεγάλη ασφάλεια και να δεις πολύ γρήγορα τα πρώτα αποτελέσματα αρκεί να εμπιστευθείς κάποιον ειδικό!

Το σύγχρονο επιχειρείν αποτελεί πρόκληση για κάθε επαγγελματία. Πολύ περισσότερο για τους νέους του χώρου, οι οποίοι είτε πήραν την απόφαση να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση, είτε να αναλάβουν κυρίαρχο ρόλο σε μία υπάρχουσα.

Άγνοια, έλλειψη εμπειρίας και προσωπικές φοβίες αποτελούν την κορυφή του παγόβουνου για την ατομική εξέλιξη ενός ανθρώπου, κάτι το οποίο όπως είναι λογικό, θα αποτυπωθεί και στη διαχείριση της επιχείρησης που θα δραστηριοποιηθεί! Το πρόγραμμα «Είσαι νέος επιχειρηματίας; Εξελίξου!», στοχεύει στην ενίσχυση της προσωπικότητας του μελλοντικού επιχειρηματία, υπό το πρίσμα μίας προσωπικής αυτοβελτίωσης που θα αντανακλάται σε όλες τις εκφάνσεις της επιχειρηματικής του δραστηριοποίησης!

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, θα είστε σε θέση να:
  • Αναπτύξεις την επιχείρησή σου, βασισμένος σε στρατηγική, μεθόδους και εργαλεία που εξαρτώνται από τη λογική.
  • Διασαφηνίζεις, καθορίζεις και υλοποιείς τους στόχους σου, μέσα από πρακτικές και υψηλής αποτελεσματικότητας δράσεις.
  • Αποκτήσεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και σιγουριά για τις δυνατότητες που έχεις ως άνθρωπος και επαγγελματίας.
  • Προετοιμαστείς αξιοποιώντας στο έπακρο τις δυνάμεις σου.
  • Δημιουργήσεις την καθημερινότητα που πάντα ονειρευόσουν, υπηρετώντας τα δικά σου θέλω!
  • Ενισχύσεις την ανθεκτικότητα σας υιοθετώνας μία θετική φιλοσοφία ζωής με πρωταγωνιστή την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.
Είναι πολύ σημαντικό το coaching σε επιχειρηματίες που έχουν μόλις ξεκινήσει την επιχείρησή τους αλλά και σε αυτούς που σκέφτονται και ετοιμάζονται να ξεκινήσουν για τους παρακάτω λόγους:

Εξειδίκευση: Ένας coach μπορεί να παρέχει τεχνογνωσία σε τομείς όπου ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης μπορεί να έχει περιορισμένη εμπειρία ή γνώση. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει το μάρκετινγκ, τα οικονομικά, τις λειτουργίες και τη διαχείριση της επιχείρησης.

Υπευθυνότητα: Ο ιδιοκτήτης ‘λογοδοτεί’ στον coach για τους στόχους και τις ενέργειές του. Αυτό μπορεί να βοηθήσει να διασφαλιστεί ότι η επιχείρηση παραμένει σε καλό δρόμο και σημειώνει πρόοδο προς τους στόχους της.

Διάρκεια Εκπαίδευσης:
6 εβδομάδες – 9 ώρες

Μεθοδολογία:
Coaching

Κόστος:
800€

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

1η ΕΒΔΟΜΑΔΑ

(2 ώρες)
ΞΕΚΙΝΑ! ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ!

Μαζί με τον coach θα αναπτύξετε ένα σταθερό επιχειρηματικό σχέδιο το οποίο θα σε βοηθήσει να καθορίσεις τους στόχους, τη στρατηγική μάρκετινγκ και τα βήματα που θα ακολουθηθούν.

2η ΕΒΔΟΜΑΔΑ

(1,5 ώρα)
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ!

Αρχικά θα μάθεις καλά το προϊόν ή την υπηρεσία που παρέχεις ώστε να σε αντιπροσωπεύει εντελώς και να μπορέσεις να το εξελίξεις και να σου προσφέρει τις απολαβές που επιθυμείς. Επίσης, θα κατανοήσεις το κοινό που θέλεις να απευθυνθείς. Η γνώση του κοινού είναι απαραίτητη για τη δημιουργία μιας επιτυχημένης επιχείρησης.

3η ΕΒΔΟΜΑΔΑ

(1,5 ώρα)
ΔΥΝΑΤΗ ΟΜΑΔΑ!

Θα σε καθοδηγήσει ο coach να δημιουργήσεις μια ισχυρή ομάδα. Θα περιβάλλεις τον εαυτό σας με ταλαντούχους και αφοσιωμένους ανθρώπους που μοιράζονται το όραμά σας και την εργασιακή σας ηθική.

4η ΕΒΔΟΜΑΔΑ

(1,5 ώρα)
ΜΕΙΝΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ!

Θα καθοδηγηθείς για τον τρόπο αλλά και τα εργαλεία που σου χρειάζονται για να παρακολουθείς τα οικονομικά, και άλλες σημαντικές πτυχές της επιχείρησής σου ώστε να μείνεις οργανωμένος.

5η ΕΒΔΟΜΑΔΑ

(1,5 ώρα)
ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

Ο επιχειρηματικός κόσμος αλλάζει συνεχώς, επομένως θα καταφέρεις να προσαρμόζεσαι στις νέες τεχνολογίες, τις τάσεις της αγοράς και τις ανάγκες των πελατών.

6η ΕΒΔΟΜΑΔΑ

(1 ώρα)
ΤΕΛΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

Η τελευταία εβδομάδα είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς θα γίνει η αξιολόγηση των όσων έχουν επιτευχθεί αλλά και η θέσπιση νέων στόχων που θα είσαι σε θέση να τους υλοποιήσεις χωρίς βοήθεια.

Η επιτυχία δεν είναι οριστική, η αποτυχία δεν είναι μοιραία. Αυτό που μετράει είναι το θάρρος να συνεχίσεις.
Business Certificate

Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος δίνεται το παραπάνω πιστοποιητικό παρακολούθησης