Site logo image

Παραγωγικότητα Ομάδας

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΟΥ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ!

8 εβδομάδες για να οδηγήσεις την ομάδα σου στην επιτυχία με την μέγιστη παραγωγικότητα!

Το coaching είναι μία ουσιώδης πτυχή μίας αποτελεσματικής ηγεσίας και ενός επιτυχημένου team leader!

 • Πιστεύεις ότι δεν έχεις χρόνο λόγω δραστηριοτήτων, υποχρεώσεων οικογενειακών, προσωπικών, κοινωνικών και φυσικά λόγω εργασίας;
 • Νομίζεις ότι έχεις χάσει την μπάλα;
 • Είσαι τελειομανής;
 • Δεν βάζεις προτεραιότητες στην ζωή και την δουλειά;
 • Επεμβαίνουν άνθρωποι και σου αλλάζουν τα σχέδια και τους στόχους;

 

ΑΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ:

 • Είναι η ομάδα μου ευχαριστημένη από την δουλειά τους;
 • Γνωρίζουν τον στόχο της επιχείρησης;
 • Συμμετέχουμε όλοι μαζί στο όραμα της επιχείρησης;
 • Είναι σωστά κατανεμημένες οι αρμοδιότητές των εργαζομένων;
 • Έχουν όλοι τα κατάλληλα κίνητρα;

ΑΝ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ Ή ΚΑΙ ΑΜΦΙΒΟΛΕΣ:

Τότε η Παναγιώτα μπορεί και πρέπει να σε βοηθήσει γιατί το σημαντικότερο κεφάλαιο για μία επιχείρηση, είναι ο παράγοντας άνθρωπος. Και όταν πολλοί τέτοιοι “παράγοντες” πρέπει να συνεργαστούν με έναν κοινό σκοπό, τότε όλα τα μέλη της ομάδας πρέπει να λειτουργούν απρόσκοπτα και αποτελεσματικά. Μέσα από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Διαχειρίσου σωστά την ομάδα σου!», θα γνωρίσετε τις μεθόδους και θα αποκτήσετε τις κατάλληλες γνώσεις για την επιλογή, σύνθεση και λειτουργία ομάδων που θα μπορούν να ανταπεξέλθουν στις σύγχρονες προκλήσεις της αγοράς, υπηρετώντας αποτελεσματικά τους στόχους της επιχείρησής σας!

ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ:
 • Εξασφαλίσετε τη σωστή επικοινωνία μεταξύ των μελών της ομάδας σας.
 • Εξαλείψετε τυχόν προβλήματα που φυσιολογικά απορρέουν από την επαγγελματική συνύπαρξη πολλών ανθρώπων.
 • Οργανώσετε σωστές και πλήρως λειτουργικές ομάδες συνεργατών.
 • Δώσετε τις κατάλληλες αρμοδιότητες και ρόλους στα σωστά πρόσωπα της ομάδας σας.
 • Καθοδηγήσετε, παρακινήσετε και εμπνεύσετε με τον κατάλληλο τρόπο κάθε μέλος της ομάδας σας, ώστε πάντα να δίνει τον καλύτερο εαυτό του.
 • Ελαχιστοποιήσετε λάθη και παραλείψεις των συνεργατών σας.
 • Διαμορφώσετε ένα σύγχρονο περιβάλλον εργασίας βασισμένο στις αξίες του ομαδικού πνεύματος και της συνεργασίας.
 • Βελτιώσετε την απόδοση και παραγωγικότητα των συνεργατών σας.

 Άρα το να έχεις μια χαρούμενη ομάδα είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία οποιουδήποτε οργανισμού. Όταν οι εργαζόμενοι είναι ευχαριστημένοι, είναι πιο παρακινημένοι, παραγωγικοί και αφοσιωμένοι στη δουλειά τους. Αυτό οδηγεί σε καλύτερες επιδόσεις, αυξημένη ικανοποίηση από την εργασία και χαμηλότερα ποσοστά κύκλου εργασιών. Επιπλέον, μια χαρούμενη ομάδα δημιουργεί ένα θετικό εργασιακό περιβάλλον, το οποίο προωθεί την καλύτερη επικοινωνία, τη συνεργασία και την ομαδική εργασία. Αυτό, με τη σειρά του, οδηγεί σε καλύτερη επίλυση προβλημάτων, αυξημένη καινοτομία και υψηλότερα επίπεδα ικανοποίησης των εργαζομένων.

Διάρκεια Εκπαίδευσης:
8 εβδομάδες – 10,5 ώρες

Μεθοδολογία:
Coaching

Κόστος:
800€

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

1η ΕΒΔΟΜΑΔΑ

(2 ώρες)
ΞΕΚΙΝΑ! ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ!

Μαζί με τον coach θα βάλεις στόχους και προϋποθέσεις συνεργασίας, ώστε να δημιουργήσετε ένα περιβάλλον ασφάλειας και εμπιστοσύνης τόσο μεταξύ σας όσο και μεταξύ της ομάδας σου.

2η ΕΒΔΟΜΑΔΑ

(1,5 ώρα)
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ!

Θα μάθεις να αναγνωρίζεις τις ανάγκες και την δυναμική της επιχείρησής, των εργαζομένων και όλης της ομάδας σου. Θα εξερευνήσεις τα πιστεύω της ομάδας  αλλά και θα μάθεις να αντιμετωπίζεις τα εμπόδια ώστε να φτάσεις τον στόχο.

3η ΕΒΔΟΜΑΔΑ

(1,5 ώρα)
ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ!

Ο coach θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις πλήρη επίγνωση των δυνατοτήτων της ομάδας αλλά και τί τους δίνει κίνητρο. Έτσι θα δημιουργήσετε ισχυρούς δεσμούς μεταξύ σας.

4η ΕΒΔΟΜΑΔΑ

(1,5 ώρα)
ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ!

Αυτήν την εβδομάδα θα γίνει ο σχεδιασμός των βημάτων που θα ακολουθηθούν και το χρονικό πλαίσιο στο οποίο πρέπει να γίνουν, με βάση τις ανάγκες και τους στόχους της επιχείρησης αλλά και της ομάδας που την απαρτίζουν.

5η ΕΒΔΟΜΑΔΑ

(1,5 ώρα)
ΕΞΕΛΙΞΟΥ!

Μπαίνει σε δράση ο σχεδιασμός. Εσύ και η ομάδα σου θα ξεκινήσετε βήμα βήμα να υλοποιείτε τους στόχους που έχετε θέσει. Το σημαντικότερο όμως σε αυτήν την εβδομάδα είναι η αξιολόγηση του σημείου που βρίσκεστε με το που θέλετε να φτάσετε καθώς και σε περίπτωση παρέκκλισης από τον στόχο, να γίνει επαναπροσδιορισμός των βημάτων.

6η ΕΒΔΟΜΑΔΑ

(1,5 ώρα)
ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ!

Η τελευταία εβδομάδα είναι από τις σημαντικότερες γιατί ήδη γνωρίζεις πως να οργανώσεις νέες στρατηγικές εξέλιξης, να γιορτάζεις τις νίκες και τα θετικά αποτελέσματα, να υιοθετείς έναν υγιή τρόπο ζωής και σκέψης και όλα αυτά με μια απόλυτα ευχαριστημένη ομάδα που θα είναι στο πλευρό σου . Τέλος, είσαι πλέον σε θέση να ενθαρρύνεις την ομάδα σου να παίρνει αποφάσεις χωρίς βοήθεια,  προς την κατεύθυνση που τους  υποστηρίζει όλους καλύτερα.

7Η – 8Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ

(1 ώρα)
ΤΕΛΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ!

Συνάντηση 30 λεπτών για αξιολόγηση των αποδόσεων και των ενεργειών που έχουν γίνει.

Τα μεγάλα έργα των ανθρώπων ξεκινούν από τα μεγάλα συναισθήματα!
Εάν κάποιο ή κάτι από τα πιο πάνω δεν είναι σύμφωνο με τη λειτουργία της επιχείρησής μας ή με εμάς τους ίδιους, τότε πριν ζητήσουμε "αύξηση της παραγωγής ", οφείλουμε να τα διορθώσουμε!

Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος δίνεται το παραπάνω πιστοποιητικό παρακολούθησης

Business Certificate